Ο Εμπαπέ τηλεφώνησε στον Πογκμπά για να πληροφορηθεί για τις κατηγορίες με τα μάγια

Ο Εμπαπέ τηλεφώνησε στον Πογκμπά για να πληροφορηθεί για τις κατηγορίες με τα μάγια

Ο Εμπαπέ είδε το όνομα του να εμπλέκεται στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά με τα μάγια και θέλησε να επικοινωνήσει με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε από το πουθενά το όνομα του να εμπλέκεται στην υπόθεση με τα μάγια όπου ο Πολ Πογκμπά κατηγορείται από τον ίδιο του τον αδελφό για επισκέψεις σε μάγους έτσι ώστε να μην υποφέρει από τραυματισμούς.

Η υπόθεση αρχίζει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις με τον Ματίας Πογκμπά να περιπλέκει την υπόθεση ακόμα περισσότερο καθώς κάθε μέρα μεταφέρει και κάτι καινούριο καθώς όπως ο ίδιος λέει αυτός είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσει.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα deals της Deadline day: Από τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Αλόνσο μέχρι τους Μπεγιερίν και Ζακάρια

Το «RMC» μεταφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ ήρθε σε επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας προκειμένου να πληροφορηθεί για την αναφορά του ονόματος του στην υπόθεση και να ακούσει και την οπτική γωνία του ίδιου του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με Γαλλικά μέσα η πλευρά του Εμπαπέ παραμένει σε πλήρη επαγρύπνηση και περιμένει στοιχεία τα οποία θα αποδείξουν όλα όσα λέει ο Ματίας Πογκμπά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ