Βίντεο – απόλαυση: Ο playmaker Μέσι είναι… ό,τι καλύτερο υπάρχει (vid)

Βίντεο – απόλαυση: Ο playmaker Μέσι είναι… ό,τι καλύτερο υπάρχει (vid)

Ένα οκτάλεπτο βίντεο μαγείας με τον Μέσι να κόβει και να... ράβει σαν άλλος μαέστρος.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ο Μέσι ήταν ένας pure killer. Ένας ποδοσφαιριστής που επωφελήθηκε πολύ από τον «μυθικό» άξονα της prime Μπαρτσελόνα και κυρίως από τους Τσάβι και Ινιέστα οι οποίοι μπορούσαν να κόψουν κάθε άμυνα με μια κάθετη μεταβίβαση.

Όσο περνούσαν τα χρόνια όμως, τόσο πιο πίσω πήγαινε ο Μέσι και στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι που φτάσαμε στο… σήμερα. Πλέον ο Αργεντινός σούπερ σταρ θυμίζει περισσότερο «8-10αρι» παρά επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: «Τρελαίνουν» κόσμο ο Μάρκο Σίλβα και η Φούλαμ (pics, vid)

Ο τρόπος που παίζει στο γήπεδο και κυρίως ο ρόλος που έχει αναλάβει πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις ήδη γνωστές φοβερές δημιουργικές ικανότητες του 35χρονου σούπερ σταρ.

Ο Μέσι έχει οπισθοχωρήσει αρκετά στο γήπεδο, καθώς πλέον παίζει ξεκάθαρα ως «10άρι». Παρότι συνήθως είχε και αυτόν τον ρόλο στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, στην Παρί ο Μέσι δεν χρειάζεται να μπαίνει τόσο πολύ εντός της περιοχής, καθώς εκεί βρίσκονται συνήθως οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ που έχουν αναλάβει τα γκολ.

Τα νούμερα και τα στατιστικά, δείχνουν πως η επιλογή αυτή ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσαν να κάνουν ο Μέσι και ο Γκαλτιέ. Διότι αυτή τη στιγμή ο pulga είναι ο κορυφαίος «σερβιτόρος» στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας ήδη 7 ασίστ.

Ο Μέσι πλέον είναι ένας καθαρός playmaker. Μάλιστα, ένας από τους θαυμαστές του pulga δημιούργησε ένα βίντεο με τις απίθανες πάσες και τις φοβερές εμπνεύσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Ένα οκτάλεπτο βίντεο με τον Μέσι σε ρόλο «σερβιτόρου». Ένα βίντεο – απόλαυση, το οποίο αποδεικνύει και τα λεγόμενα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ