Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-1: Λύτρωσε τους Παριζιάνους ο Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-1: Λύτρωσε τους Παριζιάνους ο Εμπαπέ

Ασταμάτητη η Παρί Σεν Ζερμέν! Με τον Μέσι να πετυχαίνει τρομερό τέρμα και τον Κιλιάν Εμπαπέ να βγάζει τα κάστανα από τη... φωτιά, οι Παριζιάνοι επικράτησαν (2-1) της Νις.

Την 8η νίκη της σε 9 αγωνιστικές στην εφετινή Ligue 1 πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ φιλοξένησε την Νις στο Parc des Princes, επικρατώντας με 2-1. Μετά και από αυτό το τρίποντο, οι Παριζιάνοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, όντας στο +2 από τη 2η Μαρσέιγ.

Την παράσταση κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας έκλεψαν οι συνήθεις ύποπτοι. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, με τον Γάλλο άσο να δίνει τελικά τη λύση λίγο πριν το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Super 3 για Μπέο, Μελισσανίδη και… μπανανόφλουδα – Ξεκάθαρο μήνυμα (pic)

Στο 28ο λεπτό ο Λίο άνοιξε το σκορ με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ. Ο 35χρονος σταρ έστησε την μπάλα σε καλό σημείο και με συνοπτικές διαδικασίες, άφησε… άγαλμα τον Σμάιχελ για το 1-0 των Παριζιάνων.

Ωστόσο, με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι σόκαραν την Παρί. Στο 47ο λεπτό ο Ατάλ σέντραρε από δεξιά και ο Λαμπόρντ κατέβασε στη μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 1-1.

Στο 58ο λεπτό το σουτ του Βιτίνια πέρασε μόλις έξω ενώ στο 83’ ήρθε η… λύτρωση για την Παρί. Η ομάδα του Γκαλτιέ πίεσε ψηλά, ο Μουκιελέ σέντραρε από δεξιά και ο Εμπαπέ με ωραίο εξ επαφής σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Δείτε το φοβερό γκολ του Μέσι κόντρα στη Νις:

To τέρμα του Κιλιάν Εμπαπέ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ