Ανζέ – Νις 1-1

Ανζέ – Νις 1-1

Το γκολ του Αλασάνε Πλέα στο 67' δεν ήταν αρκετό για τη Νις, προκειμένου η ομάδα της Νίκαιας να επικρατήσει εκτός έδρας της Ανζέ που ισοφάρισε σε 1-1 στο 84' με τον Φουλγκίνι.

Όλα έδειχναν πως η Νις θα έπαιρνε ακόμη μία εκτός έδρας νίκη (την τρίτη συνεχόμενη) και θα έφτανε τους 49 βαθμούς και παράλληλα θα έκανε δική της την 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά, υπολόγιζε χωρίς την Ανζέ που ισοφάρισε στο τέλος (84′) σε 1-1, αφήνοντας την ομάδα της Νίκαιας με την… όρεξη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες, αλλά, καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο, κάτι η αστοχία των επιθετικών τους, κάτι οι άμυνες, κράτησαν το ματς στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Νις μπήκε καλύτερα και δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα. Ο Σέρι βρήκε ωραία τον Πλέα και εκείνος με ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων που χρειάστηκαν αρκετά λεπτά μέχρι να επανέλθουν.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν σε καλύτερο χρονικό σημείο. Συγκεκριμένα στο 84′ ο Άντζελο Φουλγκίνι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Νις και έκανε το 1-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ