Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Λοράν Μπλαν

Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Λοράν Μπλαν

Ο Πέτερ Μπος απολύθηκε μετά την ισοπαλία με την Τουλούζ και ανακοινώθηκε ο 56χρονος Γάλλος που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό

Η Λιόν απέλυσε τον Πίτερ Μπος εξαιτίας της σειράς των αρνητικών αποτελεσμάτων στη Ligue 1 και προσέλαβε τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος υπέγραψε έως το 2024.

Ο 58χρονος Ολλανδός, ο οποίος είχε αναλάβει στις 29 Μαΐου του 2021, πλήρωσε το σερί κακών αποτελεσμάτων και απολύθηκε, όμως δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Συγκεκριμένα έως το 2024 ανακοινώθηκε ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος επιστρέφει στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την Μπορντό (2007-2010), ενώ συνέχισε στην εθνική ομάδα των τρικολόρ. Έπειτα ακολούθησε η Παρί, όπου έμεινε από το 2013 έως το 2016. Τελευταία του περιπέτεια η Αλ Ραγιάν (2020-2022).

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό όταν απολύθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν και πριν αναλάβει ο Μίτσελ.

Η Λιόν πριν από την ισοπαλία με την Τουλούζ και την αποχώρηση του Μπος είχε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στην 9η θέση με 14 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ