Ligue 1 : «Χ»άνεται η Λιλ, ελπίζει η Μετς

Ligue 1 : «Χ»άνεται η Λιλ, ελπίζει η Μετς

Απίστευτη «αυτοκτονία» για τη Λιλ που μέχρι το 90ο λεπτό είχε το προβάδισμα με 2-0 απέναντι στη Γκινγκάμπ, όμως μόλις δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Μπορεί μέχρι το 90ο λεπτό η Λιλ να είχε το προβάδισμα με 2-0 απέναντι στη Γκινγκάμπ, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο «γκρέμισε» ότι «έχτιζε» σε όλο το παιχνίδι με το τελικό 2-2 να τη διατηρεί εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Σπουδαίο «διπλό» της Μετς στην έδρα της Ρεν και ελπίδες παραμονής για τους «Grenats».

Στο παιχνίδι απέναντι στη Γκινγκάμπ, η Λιλ απέδειξε το λόγο για τον οποίο «φλερτάρει» έντονα με τον υποβιβασμό. Οι «Λιλουά» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις στα γκολ των Πέπε (55′) και Αραούχο (57′) και ενώ όλα έδειχναν πως θα φτάσει σε μια εύκολη νίκη, η ομάδα του Γκαλτιέ κατάφερε να χάσει. Στο 90′ ο Αλόνσο έβαλε αυτογκόλ για το 2-1 με τον Μπριάντ να σκοράρει στο 92′, χαρίζοντας στην ομάδα του την ισοπαλία.

Η Ναντ κατάφερε να «κλωτσήσει» την ευκαιρία που είχε να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών «εισιτηρίων» μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Ντιζόν. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι προηγήθηκε με τον Νακούλμα στο 33′, όμως ο Κουόν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61′ και να αφήσει τη Ναντ στο -2 από την 5η Ρεν.

Η Σεντ Ετιέν έφυγε με σημαντική νίκη από την έδρα της Στρασμπούρ και να βρεθεί στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της ερχόμενης περιόδου. Οι «στεφανουά» έφτασαν στη νίκη χάρις στο γκολ του Ντεμπισί στο 82ο λεπτό του αγώνα.

Το παιχνίδι της Καεν με την Τουλούζ αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στη Ligue 1

Ανζέ-Νις 1-1

Λιόν-Αμιάν 3-0

Ναντ-Ντιζόν 1-1

Ρεν-Μετς 1-2

Στρασμπούργκ-Σεντ Ετιέν 0-1

Λιλ-Γκινγκάμπ 2-2

Καέ-Τουλούζ (αναβλήθηκε)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (15/4)

16:00 Μονπελιέ-Μπορντό

18:00 Τρουά-Μαρσέιγ

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ