Το αδιανόητο ρεκόρ του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

Το αδιανόητο ρεκόρ του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

Ένα ιδαίτερο ρεκόρ «έσπασε» ο Σέρχιο Ράμος

Το ημερολόγιο έγραφε 8 Ιουλίου του 2021. Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωνε την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος με τον Ισπανό να αφήνει τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 16 χρόνια για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Έτσι η Παρί πρόσθετε ένα ακόμη από τα αστέρια του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου στο δυναμικό της μετά τους Χακίμι, Τζίτζι Ντοναρούμα, και φυσικά τον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέος νοικιάζει στον εαυτό του το Πανθεσσαλικό με 1.500 ευρώ και κάνει sold out των 300.000 ευρώ

Ωστόσο οι οπαδοί των «Παριζιάνων» χρειάστηκε να κάνουν αρκετή υπομονή ώστε να δουν τον Σέρχιο Ράμος με τα χρώματα της ομάδας τους.

Όμως ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν το έβαλε κάτω και φώναξε βροντερό παρών… άλλωστε μια από τις πολλές φράσεις που κοσμούν το κορμί τα λέει όλα «Σε ευχαριστώ Θεέ για την ακατανίκητη ψυχή μου. Είμαι ο άρχοντας…».

Έχοντας μπει πια στην δεύτερη του σεζόν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, έχει μείνει μακριά από τους σοβαρούς τραυματισμούς, όντας πλέον ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των «Παριζιάνων».

Κόντρα στην Τρουά πέρα από την ασίστ που «σέρβιρε» στον Λιονέλ Μέσι  σημείωσε και την 30η του συμμετοχή. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί είδηση, ειδικότερα μπροστά σε αυτό που έχει πετύχει σε αυτές τις συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα ο πολύπειρος αμυντικός σε αυτές τις εμφανίσεις του δεν έχει υποστεί μία ήττα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, στην ιστορία της Παρί, ξεπερνώντας τον Ράι.

Ο Βραζιλιάνος που αγωνίστηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν από το 1993 έως το 1998, είχε φτάσει στα 29 ματς χωρίς ήττα και από σήμερα ο Σέρχιο Ράμος τον ξεπέρασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ