Ποιος είναι ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει κατακτήσει ο Μέσι στην καριέρα του; (pic)

Ποιος είναι ο μοναδικός τίτλος που δεν έχει κατακτήσει ο Μέσι στην καριέρα του; (pic)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει «τερματίσει» το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει ένας συγκεκριμένος τίτλος τον οποίο δεν έχει κατακτήσει ακόμα στην καριέρα του...

Παρότι χρειάστηκε να πονέσει όσο κανένας άλλος, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο που «κυκλοφορεί» στο ποδόσφαιρο, φτάνοντας με την πατρίδα του στη Γη της Επαγγελίας.

Σχεδόν δύο μήνες πριν, ο pulga σκαρφάλωνε με την Αργεντινή στο Έβερεστ του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, κατακτώντας με την «Αλμπισελέστε» το Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο Μέσι κατάφερε να «τερματίσει» το ποδόσφαιρο, καθώς πλέον δεν του μένει τίποτα άλλο να σηκώσει, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Άξιζε μόνο το περιβραχιόνιο…

Κι όμως, υπάρχει ένας τίτλος τον οποίο ο Μέσι δεν έχει καταφέρει να τον κατακτήσει. Από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει, ο Μέσι δεν έχει καταφέρει να βγει νικητής μονάχα σε μια, σε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για το Κύπελλο Γαλλίας. Η απίστευτη παράδοση που είχε δημιουργήσει η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ σε όλες τις διοργανώσεις, έλαβε τέλος το βράδυ της Τετάρτης (08/02), με την ομάδα του λιμανιού να επικρατεί με 2-1 των «πρωτευουσιάνων» στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας και να προκρίνεται πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, η Παρί θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς το Κύπελλο. Για τον Μέσι λοιπόν, ο συγκεκριμένος τίτλος παραμένει ο μοναδικός που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του, υπολογίζοντας φυσικά μόνο τις διοργανώσεις στις οποίες έχει αγωνιστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ