Η πρόβλεψη του Βαλμπουενά για το Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν

Η πρόβλεψη του Βαλμπουενά για το Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε την πρόβλεψή του για το επερχόμενο clasico στη Γαλλία, ανάμεσα στην πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μαρσείγ και Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρώνται την Κυριακή (26/02) για την 25η αγωνιστική της Ligue 1 στο μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου και ο πρώην «Μασσαλός», Ματιέ Βαλμπουενά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει την πρόβλεψή του για το ματς.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στη Μαρσέιγ, τονίζοντας ωστόσο πως αυτή η αναμέτρηση δεν θα έχει σχέση με εκείνη προ ολίγων ημερών για το Κύπελο Γαλλίας, όπου οι «μπλε» πήραν τη νίκη και την πρόκριση με 2-1.

Διαβάστε επίσης: H δικαίωση του Ολυμπιακού για Μπένετ, Μπαλτάκο και η απορία: Δεν μπορούν, δεν θέλουν ή και τα δύο μαζί…

«Το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό για πολλούς λόγους. Η Παρί βρίσκεται σε μια κάπως περίπλοκη φάση και θα θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα στο Κύπελλο. Ο δεύτερος λόγος αφορά την παρουσία του Εμπαπέ. Η Παρί είναι άλλη ομάδα χωρίς εκείνον.

Ψυχολογικά η Μαρσέιγ έχει προβάδισμα σε σχέση με την Παρί, δεν έχει τίποτα να χάσει και τα πάντα να κερδίσει. Κανείς δεν θα πίστευε ότι η ομάδα θα βρισκόταν σε τόσο καλή κατάσταση σε αυτό το σημείο της σεζόν […]», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σχετικά με το ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ