Σοκ στην Παρί με Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό (pic)

Σοκ στην Παρί με Χακίμι: Νεαρή γυναίκα τον κατήγγειλε για βιασμό (pic)

Δημοσίευμα της «Parisien» αναφέρει πως νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον Ασράφ Χακίμι για βιασμό, με την έρευνα της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είδηση-βόμβα για τον Ασράφ Χακίμι! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Parisien», μια 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε την Κυριακή (26/2) στην αστυνομία τον 24χρονο μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν για βιασμό στο σπίτι του.

Η νεαρή κοπέλα ήθελε αρχικά να μην κάνει μήνυση και απλά να δηλώσει το περιστατικό, όμως όπως είναι λογικό η υπόθεση πήγε στην εισαγγελία και η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα έρευνα.

Διαβάστε επίσης: Ο φετινός Ολυμπιακός και το… Netflix (vids)

Η 23χρονη υποστήριξε πως η γνωριμία με τον διεθνή Μαροκινό έγινε μέσω Instagram και στις 25 Φεβρουαρίου πήγε στο σπίτι του με Uber που πλήρωσε ο ίδιος. Ο Χακίμι ήταν διαχυτικός, την φίλησε στο στόμα, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε διείσδυση χωρίς εκείνη να το θέλει.

Τελικά η νεαρή κατάφερε να του ξεφύγει κλωτσώντας τον και στη συνέχεια κάλεσε έναν φίλο της ο οποίος πήγε και την πήρε. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και μένει να δούμε πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ