Τέλος ο Λε Γκραέ από τη Γαλλική Ομοσπονδία – Αναλαμβάνει νέο πόστο στη FIFA

Τέλος ο Λε Γκραέ από τη Γαλλική Ομοσπονδία – Αναλαμβάνει νέο πόστο στη FIFA

Λίγο μετά την παραίτησή του από την προεδρία της Γαλλικής Ομοσπονδίας, εξαιτίας κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση, παίρνει την έδρα της FIFA στο Παρίσι.

Ο 81 ετών πλέον Νοέλ Λε Γκραέ, παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέση την οποία είχε αναλάβει το 2011.

Η θέση του έτριζε αρκετά το τελευταίο διάστημα, μετά τις απαξιωτικές ατάκες που είχε εξαπολύσει εναντίον του Ζινεντίν Ζιντάν. Μέχρι και ο Κιλιάν Εμπαπέ βγήκε δημόσια να στηρίξει τον θρυλικό Ζιζού. Παράλληλα, ο τύπος είχε στραφεί εναντίον του, μετά τις κατηγορίες, που του είχαν απαγγελθεί από πολλές γυναίκες, για σεξουαλική παρενόχληση. Η παραίτηση του Λε Γκραέ μετά από όλα αυτά τα σκάνδαλα, ήταν μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Όρισαν διαιτητή από μεγάλο πρωτάθλημα, από το Αζερμπαϊτζάν. Τι; Όχι;» (pic)

Ο ίδιος βέβαια, βρίσκει όπως όλα δείχνουν την επόμενη θέση του, στα γραφεία της FIFA στο Παρίσι και αναμένεται να ηγηθεί της έδρας εκεί.

Την είδηση μετέφερε ο Ερίκ Μποργκινί, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δηλώνοντας ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο προσέφερε τη θέση στον Λε Γκραέ λόγω των ικανοτήτων, της κατάρτισης και της εμπειρίας του.

Οι επιθεωρητές βέβαια, που είχαν αναλάβει την υπόθεση κατηγοριών εναντίον του, τόνισαν πως: «Ο Λε Γκραέ δεν έχει πλέον την απαραίτητη νομιμότητα να διοικεί και να εκπροσωπεί το γαλλικό ποδόσφαιρο», συμπληρώνοντας την έρευνά τους, μιλώντας για «ανάρμοστη συμπεριφορά του έναντι των γυναικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ