Μητέρα Εμπαπέ: «Ήταν θυμωμένος με την Παρί ο Κιλιάν»

Μητέρα Εμπαπέ: «Ήταν θυμωμένος με την Παρί ο Κιλιάν»

Ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Γάλλο επιθετικό χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή του, τον... θύμωσε πολύ σύμφωνα με τη μητέρα του.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Παρί Σεν Ζερμέν είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο πλαίσιο της καμπάνιας της για τα εισιτήρια της σεζόν 2023-24 έχοντας πλάνα μέσα και του σούπερσταρ της, Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ: Ανανεώνει τον «πιστό στρατιώτη» Κρόος

Ο ίδιος τότε, δεν είχε δώσει την έγκρισή του για να δημοσιευθεί το συγκεκριμένο βίντεο και με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαμαρτυρήθηκε έντονα κερδίζοντας τελικά την εν λόγω διαμάχη με τους Παριζιάνους.

Η μήτερα του Κιλιάν λοιπόν, Φαϊζά Λαμαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Public Sénat» όπου μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας πως ο γιος της ήταν πολύ θυμωμένος λόγω της εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων της εικόνας του.

«Ήταν θυμωμένος. Μου τηλεφώνησε, όπως κάνει συνήθως. Όταν αποφασίζει να αναλάβει δράση στα social media παίρνει τον χρόνο του για να τηλεφωνήσει σε δύο ή τρία άτομα.

Κατάλαβα την αγωνία του και του είπα: «Τώρα δεν είναι ώρα να αντιδράσουμε. Άστο να περάσει και πάντα θα υπάρχει χρόνος για να αποκατασταθεί η αλήθεια». Τότε μού απάντησε: «Όχι, όχι, δεν θέλω να περιμένω. Ξέρω τις συνέπειες και θα τις αποδεχτώ».

Απλώς απάντησε σαν παιδί που γεννήθηκε με τα social media, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο που επικοινωνεί τα πράγματα», δήλωσε η μαμά Εμπαπέ με το περιστατικό πλέον να ανήκει στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ