Απέκτησε και την Στρασμπούρ ο Τεντ Μποέλι

Απέκτησε και την Στρασμπούρ ο Τεντ Μποέλι

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έκανε δική του και τη γαλλική ομάδα.

Η Στρασμπούρ είναι πέμπτη γαλλική ομάδα πλέον μετά τις Μαρσέιγ, Λιόν, Τουλούζ και Χάβρη που πέρασε στον έλεγχο Αμερικανών.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Γαλλία: Ρεάλ και Παρί έδωσαν τα χέρια για τον Εμπαπέ

Συγκεκριμένα η αμερικανική κοινοπραξία BlueCo, η οποία αγόρασε πέρσι την Τσέλσι, ανακοίνωσε την Πέμπτη (22/6), ανακοίνωσε πως πέρασε στα χέρια της και η γαλλική ομάδα ωστόσο στο τιμόνι της θα μείνει ο Μαρκ Κέλερ τη νέα σεζόν.

«Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Ρασίνγκ αφού η κοινοπραξία έχει δεσμευτεί να επιταχύνει βιώσιμες επενδύσεις για την ανάπτυξη του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ομάδων και της Ακαδημίας. Ως μία συνέχεια του έργου που υλοποιεί ο Μαρκ Κελέρ, ο οποίος θα παραμείνει πρόεδρος του συλλόγου, με την υποστήριξη της τρέχουσας διοικητικής του ομάδας», ανέφερε η BlueCo σε ανακοίνωσή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως εν λόγω όμιλος (συμφερόντων του ιδιοκτήτη της Τσέλσι Τεντ Μποέλι), έχει αγοράσει σχεδόν το σύνολο των μετοχών του συλλόγου σύμφωνα με πηγές του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων.

«Η BlueCo έχει δεσμευτεί να διατηρήσει την κληρονομιά της Ρασίνγκ και επιθυμεί να συνεργαστεί στενά με τον Μαρκ Κελέρ και την ομάδα διαχείρισης του προκειμένου να συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που έγινε», κατέληξε σε ανακοίνωση της BlueCo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ