Στη Παρί Σεν Ζερμέν ο Λούκας Ερνάντεζ ως το 2028 (pics)

Στη Παρί Σεν Ζερμέν ο Λούκας Ερνάντεζ ως το 2028 (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Ερνάντεζ. Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Λούκας Ερνάντεζ ο πέμπτος παίκτης που ανακοινώνει η Παρί Σεν Ζερμέν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι «Παριζιάνοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, καταβάλλοντας στην Μπάγερν Μονάχου, ένα ποσό 47 εκατ. ευρώ, χωρίς τα μπόνους, για να το φέρουν στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Ο Λούκας Ερνάντεζ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με την Παρί, η οποία μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ σταθερό αμυντικό δίδυμο, με την απόκτηση Ερνάντεζ και Σκρίνιαρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για φέτος πολύ προσεκτικά, με έξυπνες κινήσεις πολύ λιγότερων εκατομμυρίων, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και ο Ερνάντεζ έρχεται να συμπληρώσει μία πεντάδα νέων παικτών μαζί με τους Σκρίνιαρ, Ασένσιο, Ουγκάρτε και Λι Κανγκ Ιν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος διεθνής με τους «Τρικολόρ» θα αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, αφού στο παρελθόν έχει περάσει από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ερνάντεζ έχει κατακτήσει σε συλλογικό επίπεδο 10 τίτλους και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία το 2018, αλλά το Nations League του 2021.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Περίμενα πολύ καιρό να πάω στην Παρί και τελικά έγινε. Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ