Συμφώνησε με την Μαρσέιγ ο Ομπαμεγιάνγκ

Συμφώνησε με την Μαρσέιγ ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο -εκτός πλάνων του Ποτσετίνο- Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποχωρεί από την Τσέλσι και σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρσέιγ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με τον Γκαμπονέζο επιθετικό

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Αγγλία. Ο 34χρονος Γκαμπονέζος είναι εκτός πλάνων του καινούριου τεχνικού των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο και είναι έτοιμος να αποχωρήσει για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη και φαίνεται να έχει συμφωνήσει μαζί του είναι η Μαρσείγ. Μάλιστα η συμφωνία αφορά συμβόλαιο τριών χρόνων και το μόνο πλέον που απομένει για να γίνει Μασσαλός ο Ομπαμεγιάνγκ είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Φαλ και Μιλουτίνοφ από τα…προσεχώς του Ολυμπιακού (vid)

Η Μαρσέιγ μοιάζει ιδανικός προορισμός για την καριέρα του πρώην επιθετικού της Ντόρτμουντ, της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, με τα πρόσφατα παραδείγματα του Αλέξις Σάντσες, του Βερετού και του Γκεντουζί να δείχνουν πως ο Γκαμπονέζος έχει την τελευταία του ευκαιρία να κάνει ορισμένες καλές σεζόν.

Ο Ομπαμεγιάνγκ στην καριέρα του στην Τσέλσι δυσκολέυτηκε ιδιαίτερα, κάνοντας συνολικά 21 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ