Κριστιάνο: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει χάσει την ποιότητά του.»

Κριστιάνο: «Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχει χάσει την ποιότητά του.»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάθετος σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μιας και η πτώση ποιότητας τον έχει κάνει να χάσει το ενδιαφέρον του.

Από τις αρχές του 2023, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία.

Είναι ο πρώτος από τους κορυφαίους που άνοιξε την… πόρτα προς τις Αραβικές χώρες και ομάδες για να ακολουθήσει όλο αυτό που ζούμε σήμερα, με τον έναν μετά τον άλλον τους μεγάλους παίκτες (ηλικιακά αλλά και σε ποιότητα) να μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία θαμπωμένοι από τα ασύγκριτα χρήματα που απλώνονται στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης: «Έξαλλος» ο Πάππας με τα… μπουρίτος στις ΗΠΑ – Επιστρέφει στην Ελλάδα (pic)

Κατά καιρούς πολλά γράφτηκαν για το γεγονός πως ο Κριστιάνο δεν περνάει καλά εκεί και ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη, με τον 38χρονο σουπερ σταρ να ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά πλέον τη θέση του.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτή η πόρτα έχει κλείσει οριστικά για μένα. Είμαι πλέον 38 ετών και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει χάσει πλέον πολλή από την ποιότητά του. Μόνο η Premier League παραμένει πολύ ισχυρή και είναι πολύ μπροστά από τα άλλα πρωταθλήματα.

Με κατέκριναν που πήγα στη Σαουδική Αραβία αλλά βλέπετε τι έγινε; Άνοιξα το δρόμο και τώρα όλοι οι παίκτες έρχονται εδώ. Μέσα σε έναν χρόνο όλο και περισσότεροι παίκτες μετακινούνται πλέον στην Saudi League. Σε έναν χρόνο θα ξεπεράσει την τουρκική και την ολλανδική λίγκα, ενώ είναι καλύτερη από το MLS.

Οι παίκτες που ήρθαν δεν είναι όπως λένε μόνο μεγάλοι. Ο Ζότα και ο Ρούμπεν Νέβες, για παράδειγμα, είναι νέοι. Η απόφασή μου ήταν 100% καθοριστική για να έρθουν νέοι παίκτες πρώτης γραμμής. Είναι γεγονός αυτό! Όταν πήγα στην Γιουβέντους, η Serie A ήταν… νεκρή και αφότου υπέγραψα αναγεννήθηκε. Όπου πάει ο Κριστιάνο προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ