Ετοιμάζει τριπλό εντυπωσιακό χτύπημα η Παρί

Ετοιμάζει τριπλό εντυπωσιακό χτύπημα η Παρί

Ιδιαίτερα δραστήρια η Παρί σεν Ζερμέν στο μεταγραφικό παζάρι, ετοιμάζεται να κλείσει τρεις σημαντικές μεταγραφές τις επόμενες ημέρες.

Η Παρί σεν Ζερμέν αναμένεται να παρουσιαστεί ριζικά αλλαγμένη τη νέα σεζόν. Φαίνεται πως υιοθετεί μια πιο… ποδοσφαιρική προσέγγιση, με τον Λουίς Ενρίκε να χτίζει την ομάδα που έχει στο μυαλό του η οποία ενδέχεται να περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα στην έναρξη της νέας σεζόν.

Η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι μια από τις προτεραιότητες των Παριζιάνων μετά τη φυγή του Μέσι, τη διαφαινόμενη φυγή του Εμπαπέ και ίσως του Νεϊμάρ, με τρία ονόματα να παίζουν πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Ο επιθετικός της Μπενφίκα, Γκονζάλο Ράμος είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Παρισιού όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο ταλαντούχος διεθνής Πορτογάλος, έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με 27 γκολ και 12 ασίστ σε 47 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τους Λουτζιτανούς που αναμένεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρώσουν άλλο ένα mega deal, με την πώληση του Ράμος λέγοντας το «ναι» σε πρόταση της Παρί που θα φτάνει τα 80 εκατ. ευρώ!

 

Επίσης δύο Γάλλοι παίκτες είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της. Πρόκειται για τον εξαιρετικό Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (23 γκολ/17 ασίστ σε 43 ματς) για τον οποίο η Παρί αναμένεται να κάνει πρόταση 70 εκατ. ευρώ και ένα από τα… διαμαντάκια του γαλλικού πρωταθλήματος και wonderkid της Λυών, Μπράντλεϊ Μπαρκολά.

Ο 20χρονος που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης σε 4-3-3, είναι γέννημα θρέμμα των Λυονέ και είχε την περασμένη σεζόν 7 γκολ και 12 ασίστ σε 35 ματς, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι ανταγωνίστρια των Παριζιάνων για την απόκτησή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ