Αλ Κελαϊφί : «Μένει ο Νεϊμάρ, άμεσα ο νέος προπονητής»

Αλ Κελαϊφί : «Μένει ο Νεϊμάρ, άμεσα ο νέος προπονητής»

Απόλυτα σίγουρος για την παραμονή Νεϊμάρ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος τόνισε πως το θέμα προπονητή θα κλείσει σε λίγες ημέρες.

Τις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νεϊμάρ έκοψε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Καταριανός επενδυτής μετά το παιχνίδι των Παριζιάνων με τη Ρεν εξέφρασε την σιγουριά του για την παραμονή του Βραζιλιάνου σταρ στην ομάδα.

«Είμαι βέβαιος κατά 2000% ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κελαϊφί και πρόσθεσε: «Οι φήμες προέρχονται από ισπανικά ΜΜΕ που εναντιώνονται στις γαλλικές ομάδες. Κι εσείς (σ.σ. τα γαλλικά ΜΜΕ) με ποιόν είστε; Φυσιολογικά θα έπρεπε να είστε με το μέρος μας, με το μέρος όλων των γαλλικών ομάδων.

Τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούν για τον Νεϊμάρ από τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν απαντώ σε φήμες, δεν έχω τον χρόνο για να το κάνω. Ομως είμαι βέβαιος, πως ο Νεϊμάρ θα παραμείνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Το έχει πεί ήδη. Δεν θα το κάνει κάθε φορά για να απαντήσει σε ΜΜΕ και φήμες. Δεν θα ήταν επαγγελματίας εάν το έκανε».

Παράλληλα, ο Αλ Κελαϊφί αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι στο επόμενο διήμερο θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Αξίζει να θυμίσουμε, πως σύμφωνα με τον γαλλικό και τον γερμανικό Τύπο, ο Τόμας Τούχελ είναι αυτός που θα κάθεται στον πάγκο της Παρί την ερχόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ