Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με Αλ Αχλί ο Βεράτι

Παρί Σεν Ζερμέν: Συμφώνησε με Αλ Αχλί ο Βεράτι

Ο Βεράτι έφτασε σε συμφωνία με την Αλ Αχλί σχετικά με τους όρους του συμβολαίου του και απομένει το «ναι» της Παρί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, σύμφωνα με την «L'Equipe».

Στην Σαουδική Αραβία φαίνεται πως βρίσκεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μάρκο Βέρατι, καθώς η Αλ Αχλί φαίνεται πως έπεισε τον Ιταλό μέσο με τον οποίο έφτασε σε συμφωνία, όπως αποκάλυψε η «L’Equipe».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βεράτι έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και πλέον εκείνο που μένει να «συμμορφωθεί» είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Παρί, καθώς υπενθυμίζουμε πως είχαν απωθήσει την μεταγραφή του παίκτη στην Αλ Χιλάλ, νωρίτερα το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή – Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Εσε (pic)

Οι οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων είναι υψηλές παρόλο που ο Βεράτι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε και σπρώχνεται προς της έξοδο.

Μένει να φανεί πλέον αν η κατάσταση θα είναι παρόμοια και για την περίπτωση της Αλ Αχλί, η οποία πάντως μετά το «ναι» του Βεράτι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποσπάσει και το αντίστοιχο της γαλλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ