Αγωνίστηκε μετά απο 763 ημέρες ο Μπέντζαμιν Μεντί

Αγωνίστηκε μετά απο 763 ημέρες ο Μπέντζαμιν Μεντί

Πρώτη συμμετοχή μετά από τον Άυγουστο του 2021 για τον Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο Λοριάν - Μονακό στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Την πρώτη του συμμετοχή μετά από 763 ημέρες απουσίας κατέγραψε χθες (17/9) ο Μπεντζαμίν Μεντί με την Λοριάν.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ έπαιξε 19′ λεπτά, καθώς πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Λοριάν με την Μονακό και επέστρεψε στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια απουσίας και συγκεκριμένα από τον Άυγουστο του 2021, όταν είχε αγωνιστεί σε ένα Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Σπανούλης: «Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε με τον Ολυμπιακό – Έχτισα μια σχέση με τον κόσμο που δεν ξέρω εάν την έχουν νιώσει άλλοι αθλητές» (Vid)

Ο Μεντί υπενθυμίζουμε, πως είχε κατηγορηθεί για βιασμό σε βάρος μίας 24χρονης κοπέλας σε έπαυλη στο Τσέσαϊρ τον Οκτώβριο του 2020, όπως επίσης και για ότι προσπάθησε να κάνει το ίδιο σε μία 29χρονη εκείνη την φορά στην οικεία του λίγους μήνες αργότερα, με αποτέλεσμα να βρεθεί για ένα χρονικό διάστημα στη φυλακή.

Ο πλέον παίκτης της Λοριάν, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση των γυναικών. Παράλληλα αρκετούς μήνες νωρίτερα είχε κριθεί αθώος για σεξουαλικά αδικήματα κατά αρκετών γυναικών. Εντέλει, κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο του Τσέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ