Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Λαουτάρο

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-4: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Λαουτάρο

Η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της Serie A, περνώντας άνετα από την έδρα της Σαλερνιτάνα με 0-4, με απίθανο σόου Λαουτάρο, που σημείωσε και τα 4 γκολ των «Νερατζούρι».

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε την Ίντερ στους ώμους του και την οδήγησε σε μία πολύ άνετη επικράτηση στην έδρα της Σαλερνιτάνα με 0-4, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει και τα 4 γκολ της ομάδας του, με απίθανο «one man show» στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ίντερ ερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Σασουόλο (1-2), που ήταν και η πρώτη της απώλεια για φέτος και είδε νωρίτερα την Μίλαν να παίρνει το ντέρμπι με τη Λάτσιο και να την προσπερνά στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου προς τον Μπαρτζώκα δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε» (vid)

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν ήταν καν βασικός, καθώς ο Ιντζάγκι επέλεξε να τον ξεκουράσει και να ξεκινήσει τον Αλέξις Σάντσες. Ο Αργεντινός πέρασε στο παιχνίδι στο 55′ και αμέσως έκανε αισθητή την εμφάνισή του, με γκολ στο 62′.

Η Σαλερνιτάνα ισοφάρισε άμεσα με τον Λεγκόσκι στο 66′, το γκολ όμως ακυρώθηκε από το VAR. Ο Μαρτίνες συνέχισε το απίθανο σόου του με γκολ στο 77′ για να κάνει το 0-2 και να καθαρίσει το διπλό για την Ίντερ.

Στο 85′ έκανε χατ-τρικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πριν βάλει και το κερασάκι στην τούρτα στο 89′ που πήρε την πάσα από τον Κάρλος Αουγκούστο, για το τελικό 0-4.

Η Ίντερ έπιασε την Μίλαν στην κορυφή με 18 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπολόνια. Η Σαλερνιτάνα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ