Ανεπανάληπτη ανατροπή από την Κάλιαρι του Ρανιέρι: Από 0-3 σε 4-3 σε 20 λεπτά!

Ανεπανάληπτη ανατροπή από την Κάλιαρι του Ρανιέρι: Από 0-3 σε 4-3 σε 20 λεπτά!

Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε από την «κόλαση» του 0-3 και μέσα σε 20 λεπτά κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να πάρει μια μυθική νίκη με 4-3.

Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στην Σαρδηνία και στο παιχνίδι της Κάλιαρι με την Φροζινόνε…

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι βρισκόταν στην «κόλαση» του 0-3 στο 72ο λεπτό κι όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, όχι μόνο να επιστρέψει και να πάρει έστω ένα βαθμό, αλλά να πάρει και τη μεγάλη νίκη με 4-3 απέναντι στην ομάδα του Ντι Φραντσέσκο!

Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει εντυπωσιακά την αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 0-1 στο 23΄με γκολ του Σούλε.

7 λεπτά αργότερα η Κάλιαρι πήρε πέναλτι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ με τον Μανκόσου να αστοχεί. Την εξέλιξη αυτή εκμεταλλεύτηκε η Φροζινόνε, η οποία βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Σούλε, «παγώνοντας» το Serdegna Arena.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Μπρεσκιάνι.

Η Κάλιαρι πάλεψε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, προτού βρει το πρώτο της γκολ στο 72΄με τον Οριστάνιο. Ένα παιδικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων έδωσε την ευκαιρία στον Μακουμπού να πλασάρει με άνεση, να κάνει το 2-3 και να βάλει «φωτιά» στην αναμέτρηση.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο διαιτητής υπέδειξε παράβαση πέναλτι υπέρ της Κάλιαρι, κάτι που πήρε πίσω αμέσως μετά από υπόδειξη του VAR.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλες δυνάμεις, ένα φανταστικό κόρνερ του Βιόλα και μια ακόμη καλύτερη κεφαλιά του Παβολέτι στο 90+4 έστειλαν την Κάλιαρι στο 3-3!

 

Και όχι, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Η ομάδα του Ρανιέρι βγήκε ξανά μπροστά και κατάφερε να βρει και τέταρτο γκολ ξανά με τον Παβολέτι από κοντινή απόσταση, ολοκληρώνοντας μια μυθική ανατροπή.

 

Με αυτή τη νίκη η Κάλιαρι πήγε στους 6 βαθμούς, ενώ η «αυτοκτονική» Φροζινόνε έμεινε στους 12.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ