Γκατούζο: «Θα πέσω και στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»

Γκατούζο: «Θα πέσω και στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»

Η Μαρσέιγ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς τους μετά το 0-0 κόντρα στη Λιλ με τον Τζενάρο Γκατούζο να τονίζει πως θα έκανε τα πάντα για τους παίκτες του.

Η Μαρσέιγ δεν ήταν στα καλύτερά της και έκανε ακόμη μία γκέλα στη Ligue 1 κόντρα στη Λιλ (0-0) στο «Βελοντρομ».

Ο Τζενάρο Γκατούζο και οι παίκτες του δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας καθώς ύστερα από 10 αγώνες η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 8η θέση με 13 βαθμούς και στο -7 από την τριάδα που εξασφαλίζει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Με «εκρηκτικό» Τόπιν και «αέρινο» Έντουαρτς το Top-10 στο ΝΒΑ (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός για την εικόνα της ομάδας και τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ: «Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κοινού. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ πως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Όλοι μας είμαστε καλοπληρωμένοι επαγγελματίες, συνεπώς σέβομαι τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο. Έχω αποδοκιμαστεί και παλαιότερα και απέναντι σε αυτό υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις: να αντιδράσεις και να δουλέψεις.

Πρέπει να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να μην τα παρατήσουμε. Περιμένω από τον Πιέρ να αντιδράσει, όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Όλοι κάνουν λάθη, ο κόσμος περιμένει από αυτόν να σκοράρει σε κάθε ματς και δεν μου αρέσει ότι όλοι επικεντρώνονται πάνω του. Θα πέσω και στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου».

Οι Φωκαείς σε λίγες μέρες (9/11) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europs League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ