Στο «Βελοντρόμ» το Μαρσέιγ-Λιόν, καταθέτουν έφεση οι «Λιονέ»

Στο «Βελοντρόμ» το Μαρσέιγ-Λιόν, καταθέτουν έφεση οι «Λιονέ»

Έντονες αντιδράσεις από τη Λιόν μετά την απόφαση για να παιχτεί η αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στην έδρα των «Μασσαλών» το ιστορικό «Βελοντρόμ».

Η επιτροπή διοργανώσεων της γαλλικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής λίγκας, που συνεδρίασε χθες, αποφάσισε να διεξαχθεί τελικά στο «Βελοντρόμ» ο αγώνας της Ligue 1 μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά την επίθεση με πέτρες κι άλλα αντικείμενα που δέχθηκε το λεωφορείο της Λιόν κατά την άφιξη της αποστολής στο «Βελοντρόμ», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή των «Λιονέ» Φάμπιο Γκρόσο κι εκτεταμένες ζημιές στο πούλμαν.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» απόβαση στο Λονδίνο: Πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουέστ Χαμ

Την περασμένη εβδομάδα η λίγκα είχε ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και χθες αποφάσισε, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις, ν’ αποφασίσει να διεξαχθεί στην έδρα της Μαρσέιγ, λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μην επαναληφθούν τυχόν επεισόδια.

Η απόφαση προκάλεσε ήδη την έντονη αντίδραση της διοίκησης της Λιόν, η οποία έκανε λόγο για απαράδεκτη στάση της λίγκας και ανακοίνωσε πως θα καταθέσει σήμερα έφεση, ζητώντας να διεξαχθεί το ματς σε ουδέτερη έδρα και μάλιστα χωρίς φιλάθλους, ώστε να διασφαλιστεί πως οι οπαδοί της Μαρσέιγ δεν θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ