Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 5-2: Γκολ και θέαμα με τους Παριζιάνους στην κορυφή

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό 5-2: Γκολ και θέαμα με τους Παριζιάνους στην κορυφή

Η Παρί δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Μονακό... μέχρι να πάρει μπροστά η γαλλική μηχανή και να την οδηγήσει στο τελικό 5-2 και με ασφάλεια στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδεικνύει πως αν θέλει δεν έχει ανταγωνισμό στη Γαλλία.

Τι και αν έπαιξε Παρασκευή με πολλούς διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους και να μπαίνουν κατευθείαν σε κλίμα ντέρμπι κόντρα στην Μονακό, η Παρί επικράτησε άνετα με 5-2 σε ένα γεμάτο ματς κόντρα στους «Μονεγάσκους» και εδραιώνεται στην κορυφή της Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός για την υπόθεση Χουάνκαρ: Προσέφυγε στο CAS – Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα

Μόλις στο 14′ ο Βάντερσον είδε το γκολ που σημείωσε να ακυρώνεται από το VAR για οφσάιντ, χάνοντας την ευκαιρία να σοκάρει νωρίς τους γηπεδούχους.

Το σκορ τελικά άνοιξε από τον Γκονζάλο Ράμος στο 18ο λεπτό, με την απάντηση από την Μονακό να έρχεται πολύ σύντομα, καθώς ο Τακούσι Μιναμίνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 22′.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 39′ και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε ήδη πάρει το «δρόμο» του.

Με συντήρηση δυνάμεων και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η Παρί βρήκε τρίτο γκολ με τον Ντεμπελέ, να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την ομάδα της Πρωτεύουσας για το 3-1 στο 70ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Βιτίνια αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, κάνοντας το 4-1.

Ο Μπαλογκούν κατάφερε να μειώσει σε 4-2 στο 75′, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, όμως στις καθυστερήσεις ο Κόλο Μουανί, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα, όπως απέδειξε στη διακοπή των εθνικών ομάδων, διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 90+6′.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με αυτή τη νίκη έφτασε τους 30 βαθμούς ύστερα από 13 αγωνιστικές και είναι πλέον στο +4 από τη Νις που έχει παιχνίδι λιγότερο, όμως «ξέφυγε» στο +6 από την Μονακό, που παρέμεινε στους 24.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ερναντέζ, Μουκιέλ, Ρουίθ (82′ Σολέρ), Ουγκάρτε, Βιτίνια, Ντεμπελέ (72′ Μπαρκολά), Ράμος (72′ Κόλο Μουανί), Εμπαπέ.

ΜΟΝΑΚΟ: Κεν, Σινγκό, Μαριπάν, Μαγκασά, Βάντερσον (79′ Ντιατά), Καμαρά (79′ Μπεν Γεντέρ), Ζακάρια, Γιάκομπς, Μιναμίνο (79′ Άκλιους), Γκολοβίν, Μπαλογκούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ