Παρί: Ενεργοποίησε τη ρήτρα και αγόρασε τον Γκονζάλο Ράμος

Παρί: Ενεργοποίησε τη ρήτρα και αγόρασε τον Γκονζάλο Ράμος

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει τη ρήτρα εξαγοράς του Γκανζάλο Ράμος από την Μπενφίκα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενεργοποίησε τη ρήτρα εξαγοράς του Γκονζάλο Ράμος και έκανε δικό της τον Πορτογάλο επιθετικό, αποκτώντας τον από την Μπενφίκα με μόνιμη μεταγραφή.

Ο 22χρονος άσος είχε αποκτηθεί αρχικά από τους Πρωταθλητές Γαλλίας το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, όμως η Παρί θα τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή καταβάλλοντας 65 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 15 εκατομμύρια ως μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Ζάκσα – Ολυμπιακός 3-1: Κοίταξε στα μάτια την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες

Οι Παριζιάνοι σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του 22χρονου άσου και προχώρησαν στην αγορά του από τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας, προκειμένου να μονιμοποιήσουν τη παρουσία του διεθνούς επιθετικού στην ομάδα, με τον Ράμος να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

O προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, θεωρεί τον Ράμος πολύ σημαντικό για την ομάδα, με τον Πορτογάλο μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 2 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ