Λοριάν – Μαρσέιγ 2-4: Πέρασαν με «τεσσάρα» από το «Σταντ ντυ Μουστουάρ» οι Μασσαλοί

Λοριάν – Μαρσέιγ 2-4: Πέρασαν με «τεσσάρα» από το «Σταντ ντυ Μουστουάρ» οι Μασσαλοί

Η Μαρσέιγ πέρασε... αέρας από την έδρα της Λοριάν επικρατώντας με σκορ 4-2.

Την τρίτη της σερί νίκη πανηγυρίζει η Μαρσέιγ που επικράτησε της Λοριάν εκτός έδρας, με σκορ 4-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Σε ένα παιχνίδι που το μεγαλύτερο… κομμάτι της ιστορίας γράφτηκε στο πρώτο μέρος, οι Μασσαλοί ανέβηκαν στους 23 πόντους και την 6η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού όντας 16οι με τους 12 βαθμούς.

Η αναμέτρηση άρχισε με έναν… τρελό ρυθμό και τη Μαρσέιγ να προηγείται με 2-0 καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά. Δράστες ο Εμπεμπά στο 3′ και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 9ο λεπτό της συνάντησης. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και ο Μπαλέρντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Φεβρ μείωσε σε 3-1 για τη Λοριάν στο 41′, όμως ένα λεπτό μετά ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το 4-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Μεντί μείωσε εκ νέου για τους γηπεδούχους σε 4-2 στο 52′, ενώ οι Μασσαλοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κλάους στο 80′. Τίποτα δεν άλλαξε ως στο τέλος και έτσι η Μαρσέιγ έφυγε με μια πολύτιμη νίκη, επικρατώντας 4-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ