Μαρσέιγ – Ρεν 2-0: Πήραν… ανάσα οι Μασσαλοί

Μαρσέιγ – Ρεν 2-0: Πήραν… ανάσα οι Μασσαλοί

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Μαρσέιγ, που επιβλήθηκε της Ρεν με σκορ 2-0.

Η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, αλλά και την αποβολή του Γου στο 61΄, νίκησε με 2-0 τη Ρεν στο «Βελοντρόμ» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με όνειρα τη νέα σεζόν, αλλά μετά από 13 αγωνιστικές η βαθμολογική τους θέση ήταν εξαιρετικά άσχημη. Αμφότερες ήθελαν το «τρίποντο» απόψε, στην τελευταία αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, με το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο να παίρνει στο τέλος αυτό που άξιζε βάσει της συνολικής του εικόνας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με το πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ (8΄), στο 61΄ βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Καμερουνέζου αμυντικού της Ρεν, Κρίστοφερ Γου και τέσσερα λεπτά «καθάρισαν» το ματς με το γκολ του Ουνάχι.

Η αριθμητική ισορροπία στο γήπεδο αποκαταστάθηκε στο 68΄, όταν ο Εντιαγέ αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Κλος (46’ Μουρίγιο), Λόντι (77’ Μουγκέ), Εμπεμπά, Ζιγκό, Κοντογκμπιά, Ουναχί, Εντιαγέ, Αρίτ (87′ Βερετού), Σαρ (70’ Μπαλέρντι), Ομπαμεγιάνγκ (70’ Βιτίνια)

ΡΕΝ: Μανταντά, Γου, Τεάτ (40’ Ομάρι), Μπελοσιάν, Τρουφέρ, Μπουριζό (80’ Γιλντιρίμ), Σανταμαρία (58’ Καλιμεντό), Μάτιτς, Λι Φε (80’ Μπλας), Τεριέ (80’ Ασινιόν), Γκουϊρί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ