Μαρσέιγ – Λιόν 3-0: Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Γκατούζο

Μαρσέιγ – Λιόν 3-0: Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Γκατούζο

Σε εξ αναβολής παιχνίδια για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1 η Μαρσέιγ νίκησε εύκολα με 3-0 την ουραγό Λιόν και επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία.

Με δύο γρήγορα γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-0 της Λιόν στο «Βελοντρόμ» σε εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν διεξήχθη στις 29/10, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «λιονέ» στη Μασσαλία και από την οποία είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Φάμπιο Γκρόσο.

Διαβάστε επίσης: Ένα φάουλ που άλλαξε το παιχνίδι κι ένα must win

Το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Ρεν (2-0), έκανε το 2Χ2 στην έδρα του και πλησίασε στο -2 από την 6η Λανς, ενώ από την άλλη η Λιόν μετά την 3η σερί ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Ομπαμεγιάνγκ και Βιτίνια, με τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ (21′) από ασίστ του πρώτου και στο β’ μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Πορτογάλο να «σερβίρει» στο στράικερ από την Γκαμπόν για το 3-0 στο 55′. Ενδιάμεσα, ο Μουρίγιο από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ είχε κάνει το 2-0 στο 25′.

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Λόντι (80’ Κλος), Μπαλέρντι, Ζιγκό, Εμπεμπά, Μουρίγιο, Ουναχί (84’ Γκέιγ), Βερετού, Αρίτ, Βιτίνια (84’ Ναντίρ), Ομπαμεγιάνγκ (72’ Σαρ)

Λιόν: Λόπες, Λόβρεν (82’ Τσαλέτα Τσαρ), Μάτα, Ο’Μπράιεν, Ενρίκε, Ακουοκού (54’ Ντιαβαρά), Κακερέ, Νουαμά (68’ Τζεφίνιοα), Μορέιρα (68’ Κουμπεντί), Τσερκί (82’ Καντεβερέ), Λακαζέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ