Μονακό – Λιόν 0-1: Τεράστιο διπλό στο πριγκιπάτο για τη Λιόν

Μονακό – Λιόν 0-1: Τεράστιο διπλό στο πριγκιπάτο για τη Λιόν

Η Λιόν αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει σε όλους πως δεν είναι μία ομάδα για να βρίσκεται στην τελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της Μονακό με 1-0.

H Λιόν δηλώνει ξανά παρούσα στη Ligue 1, επιτέλους ξέφυγε από τον πάτο του γαλλικού πρωταθλήματος και πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Μονακό με 1-0.

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (83΄), ο Βραζιλιάνος μέσος Ζεφίνιο «υπέγραψε» το τεράστιο «διπλό» της Λιόν στο «Λουί ΙΙ» με 1-0 επί της Μονακό,   στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: Τζένοα-Γιουβέντους 1-1: «Μπλόκο» στη Γένοβα για τους Μπιανκονέρι

Απέναντι στην ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία είχε τον πρώτο λόγο για «τρίποντο» που θα την έφερνε προσωρινά στην 2η θέση, η Λιόν απέδειξε ότι η νίκη της επί της Τουλούζ την περασμένη αγωνιστική με το χατ τρικ του Λακαζέτ μόνο τυχαία δεν ήταν.

Μετά την πρώτη εντός έδρας επιτυχία τους οι «Λιονέ» κατάφεραν να πάρουν ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μονακό, να βρεθούν προσωρινά στην 15η θέση με 13 βαθμούς και να ελπίζουν βάσιμα ότι έρχονται καλύτερες ημέρες το 2024.

Για την Μονακό αυτό ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα, που πλέον μένει στο -6 από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ