Δεν πήραν πολύ καλά την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί οι οπαδοί της ομάδας

Δεν πήραν πολύ καλά την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί οι οπαδοί της ομάδας

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι.

Η αναμενόμενη αποχώρηση του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, από την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα, αλλά μπορεί να αποδειχθεί καλή για τον ίδιο, δηλώνουν οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας, μετά από εκτεταμένες αναφορές ότι ο 25χρονος επιθετικός είπε στην ομάδα του ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Εμπαπέ, μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, είπε στον σύλλογο ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του λήξει τον Ιούνιο, επτά χρόνια μετά την ένταξή του, ανέφεραν χθες (15/2) πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

«Είναι μια πραγματικά μεγάλη απώλεια, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης», είπε ένας 22χρονος οπαδός.

«Για την Παρί Σεν Ζερμέν, προφανώς, είναι μεγάλη απώλεια», είπε ο 19χρονος οπαδός Τριστάν, φοιτητής. Αλλά, πρόσθεσε: «Είναι καλό για αυτόν προσωπικά, ναι. Γιατί αν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο σύλλογος όπου μπορεί πραγματικά να κερδίσει τίτλους και τη «Χρυσή Μπάλα», νομίζω.»

Ο Εμπαπέ, ο οποίος βοήθησε την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να κερδίσει πέντε τίτλους Ligue 1 και τρία Κύπελλα Γαλλίας, είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί Σεν Ζερμέν με 243 γκολ σε 290 εμφανίσεις.

Έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν περίμεναν ότι θα κατευθυνόταν εκεί.

«Πιστεύω ότι θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κυρίως δεν βλέπω ποιος άλλος σύλλογος θα μπορούσε να έχει τα μέσα για να τον αγοράσει», είπε ο 20χρονος φοιτητής και οπαδός του ποδοσφαίρου Έλιοτ Φαλό.

Η αποχώρησή του «θα ήταν μεγάλη απώλεια για την Παρί Σεν Ζερμέν γιατί σημείωσε πολλά γκολ», δήλωσε ο Κοσμίν Πράντα, ένας 28χρονος καθηγητής πανεπιστημίου από τη Ρουμανία και λάτρης του ποδοσφαίρου, προσθέτοντας ότι θα ήταν «μια μεγάλη νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης», εάν πάει εκεί.

Ο Εμπαπέ υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μονακό το 2017 για 180 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης μετά τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ, ο οποίος πήγε στους πρωταθλητές Γαλλίας την ίδια χρονιά για 222 εκατομμύρια ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, που προηγείται της βαθμολογίας της Ligue 1 με 11 βαθμούς διαφορά, και φιλοξενείται αύριο (17/2) από τη Ναντ.

Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ δεν έχουν ακόμη σχολιάσει δημόσια την αναφερόμενη αποχώρηση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ