Αφοπλιστικός Λόπεθ: «Δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ»

Αφοπλιστικός Λόπεθ: «Δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ»

Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Πάου Λόπεθ, ήταν αφοπλιστικός στις δηλώσεις του, αναφορικά με τις τελευταίες εμφανίσεις της γαλλικής ομάδας.

Σε ελεύθερη πτώση η Μαρσέιγ. Έχει συμπληρώσει επτά αγώνες χωρίς νίκη στη Ligue 1, είναι ένατη στη βαθμολογία, 23 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου (Ζαν Λουί Γκασέτ και Μπραντάο εμφανίζονται ήδη ως πιθανοί αντικαταστάτες του).

Η τελευταία ήττα, από μια Μπρεστ που έπαιξε το τελευταίο μισάωρο με έναν παίκτη λιγότερο (1-0), οδήγησε τον Πόυ Λόπεθ να βγει μπροστά. «Τελείωσε, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε αυτή την ντροπή. Τώρα πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ. Από τότε που έφτασα Μαρσέιγ, είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι κάτι τέτοιο», είπε ο Καταλανός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε εκτός του αγώνα με τη Μπρεστ λόγω πόνου στην αριστερή γάμπα.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο Τσικίνιο – Όρτα, το «λίφτινγκ» του άξονα και ο… Superman

«Υπάρχουν παίκτες όπως ο Στιβ (Μανταντά) ή ο Ντιμίτρι (Παγέτ) που μου έμαθαν ότι το να φοράω τη φανέλα της Μαρσέιγ. Η πόλη, οι οπαδοί και ο πρόεδρος δεν το αξίζουν αυτό», συνέχισε ο Παόυ Λόπεθ, ο οποίος θεωρεί ότι η Μαρσέιγ έχει πιάσει πάτο.

«Δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω. Δεν θέλω καν να μιλήσω για το παιχνίδι της Πέμπτης», στο οποίο η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2 στο α’ ματς στο Αμβουύργο), στην ρεβάνς των play-off νοκ άουτ του Europa League.

«Οι οπαδοί πιστεύουν ότι δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγκαι συμφωνώ μαζί τους» κατέληξε ο Λόπεθ, ο οποίος κατά τις δυόμισι σεζόν του στο Βελοντρόμ υπερασπίστηκε την εστία του συλλόγου της Μασσαλίας 108 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ