Ρίχνει λεφτά για νέους σταρ η Παρί

Ρίχνει λεφτά για νέους σταρ η Παρί

Η φυγή του Εμπαπέ επιτρέπει μπάτζετ 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές στους Παριζιάνους.

Η ζωή θα συνεχιστεί στο Παρίσι μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Αν και ο μεγάλος αστέρας της PSG θα φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, η διοίκηση της σκέφτεται ήδη τρόπους για να ξαναφτιάξει την ομάδα, με στόχο να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της επόμενης μεταγραφικής αγοράς.

Σύμφωνα με τους Times, η αποχώρηση του Εμπαπέ θα σημαίνει, τουλάχιστον, μπάτζετ 200 εκατομμυρίων ευρώ για την PSG, η οποία θα απαλλαγεί κυρίως από το μισθολογικό κόστος του νεαρού Γάλλου.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Με αυτά τα χρήματα, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα σκέφτεται να υπογράψει τον Μάρκους Ράσφορντ.

Αν και μια πλειάδα σπουδαίων παικτών θα συνδεθεί με την PSG τους επόμενους μήνες, φαίνεται ξεκάθαρο ότι η ομάδα με επικεφαλής τον Λουίς Ενρίκε θέλει να σαρώσει στις μεταγραφές μετά την αποχώρηση του αστέρα της. Παίκτες κορυφαίου επιπέδου όπως ο Ραφαέλ Λεάο και ο Βίκτορ Όσιμεν έχουν ήδη φημολογηθεί ότι θα υπογράψουν στους Παριζιάνους, αν και η απόκτηση του Ράσφορντ μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με αυτή του Πορτογάλου, αφού και οι δύο μια θέση στο γήπεδο.

Μετά από μια υπέροχη σεζόν 2022/23, η τρέχουσα σεζόν δεν χαμογελά στον Ράσφορντ. Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει μόλις 5 γκολ σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πολύ μακριά από τα 30 που πέτυχε την περασμένη σεζόν. Στο Παρίσι, ωστόσο, είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα αγγλικά.

Υπόθεση Ντε Γιόνγκ

Από την άλλη, ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ πρόκειται να έχει σημαντικές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι για να φύγει από την Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η απόφασή του .

Ο σύλλογος των Blaugrana είναι ξεκάθαρος ότι αν δεν αποδεχθεί μείωση στο μισθό του θα ανοίξει την πόρτα για να φύγει από το «Καμπ Νόου». Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον θέλουν, αλλά η μεγάλη προσφορά μπορεί να έρθει από την Παρί.

Η PSG, μετά την αποχώρηση του Εμπαπέ, έχει ως μία από τις προτεραιότητές της να αναδιαμορφώσει ολόκληρη τη μεσαία γραμμή της με την έλευση ενός σταρ. Ο Ολλανδός της Μπάρτσα και ο Κίμιχ της Μπάγερν είναι οι εναλλακτικές του αφού μπορεί να βρεθούν στην αγορά.

Η προτεραιότητα του Ολλανδού μέσου είναι να συνεχίσει, αλλά γνωρίζει επίσης ότι η ομάδα των Καταλανών θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Πριν από ενάμιση χρόνο η Μπάρτσα ήταν διατεθειμένη να τον πουλήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Ντε Γιονγκ αρνήθηκε να φύγει τότε, αλλά αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό ειδικά αν τον ζητήσει η Παρί που θα ψάξει για πολλούς μικρούς… αντί-Εμπαπέ.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ