Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της πειραϊκής ομάδας.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (19/2) η πειραϊκή ΠΑΕ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο έμπειρος πορτιέρο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Μια νύχτα, μια ατάκα, δύο προπονητές

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης ήρθε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει έληγε το φετινό καλοκαίρι.

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, όμως, κατάφερε να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση του συλλόγου να τον επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέτος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 35 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει κρατήσει 14 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει 62 παιχνίδια, με 28 clean sheets στο ενεργητικό του.

«Έχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει», είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στις δηλώσεις του χθες μετά τη νίκη των Πειραιωτών στην Τούμπα, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του 34χρονου τερματοφύλακα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ