Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει… Μίδα τον Ζαΐρ-Έμερι

Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει… Μίδα τον Ζαΐρ-Έμερι

Γνωρίζοντας ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρκίνιος, ο Ουσμάν Ντεμπελέ ή ο Λούκας Ερναντέζ λαμβάνουν ετήσιες αποδοχές μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ζαΐρ-Έμερι θα μπορούσε επομένως να επωφεληθεί από ένα ωραίο... τζάκποτ.

Ο Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι, ο 18χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν (20 αγώνες και 2 γκολ στη L1 φέτος), είναι εδώ για να μείνει. Το επιβεβαίωσαν το πρωί της Παρασκευής (8/3) αρκετά μεγάλα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως το «RMC Sport» ή η «L’ Equipe»: το «αστεράκι» των Παριζιάνων ετοιμάζεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα από τον Ιούνιο του 2025, καθώς η πρωταθλήτρια θέλει να προστατεύσει το νέο μεγάλο ταλέντο της μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το ποδοσφαιρικό διαμάντι της ώστε είναι διατεθειμένη να του προσφέρει μισθό… XXL, αντάξιο του υψηλότερου εργατικού δυναμικού της, διευκρινίζει η καθημερινή γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η αμυντική λειτουργία φέρνει αλλαγές στο ντέρμπι

Γνωρίζοντας ότι ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρκίνιος, ο Ουσμάν Ντεμπελέ ή ο Λούκας Ερναντέζ λαμβάνουν ετήσιες αποδοχές μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ζαΐρ-Έμερι θα μπορούσε επομένως να επωφεληθεί από ένα ωραίο… τζάκποτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ