Λανς – Νις 1-3: «Φουλάρει» για μια θέση στο Champions League

Λανς – Νις 1-3: «Φουλάρει» για μια θέση στο Champions League

Η Νις συνεχίζει να διατηρεί τις ελπίδες της για να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League, επικρατώντας της Λανς με σκορ 3-1.

Μετά από δύο σερί ήττες (από την Τουλούζ και τη Μονπελιέ), η Νις «επέστρεψε» για τα καλά στη διεκδίκηση των «εισιτηρίων» που οδηγούν στο επόμενο Champions League, σημειώνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λανς.

Αποτέλεσμα που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Νίκαιας να προσπεράσει τη Λανς και να ανέβει την 4η θέση, μειώνοντας παράλληλα στους 2 βαθμούς την απόστασή της απ’ την 3η Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis» παίρνοντας το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Μοφί και στη συνέχεια έφεραν το ματς στα δικά τους «μέτρα». Στο 54′ η Νις σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Κεφρέν Τιράμ μετά από ασίστ του Αλί-Τσο, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας το τρίποντο, που την έφερε πια σε θέση… βολής απ’ το «σεντόνι».

Την τελική «πινελιά» στο μεγάλο διπλό της ομάδας της Νίκαιας έβαλε στο 67′ ο Μοφί με εύστοχο πέναλτι, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στον αγώνα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 76′ με τον Γουαχί στο τελικό 1-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ