Η Παρί ετοιμάζει «χρυσή» πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του Όσιμεν

Η Παρί ετοιμάζει «χρυσή» πρόταση στην Νάπολι για την αγορά του Όσιμεν

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Παρί, που είναι είναι έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Νάπολι προκειμένου να αγοράσει τον Βίκτορ Όσιμεν

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει την επόμενη μέρας της και θέλει να βρει άμεσα για τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο και θα πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι στην αναζήτηση του επόμενου σούπερ σταρ, που θα ηγηθεί της επίθετικής τους γραμμής, και στην κορυφή της λίστας είναι ο Βίκτορ Οσιμέν. Ο Νιγηριανός είναι φευγάτος από τη Νάπολι και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται και να συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Παρόλα αυτά, οι «παρτενοπέι» θα έχουν μεγάλο οικονομικό όφελος από την αποχώρησή του, αφού τον περασμένο χειμώνα επέκτειναν το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού έως το 2026, με τη ρήτρα αποδέσμευσης να ανέρχεται στα 130 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αναμένεται να κάνει δυνατό μπάσιμο για τον Νιγηριανό φορ και σύμφωνα με την Corriere dello Sport ετοιμάζεται να προσφέρει 111,5 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της, ενώ δεν αποκλείεται να ανεβάσει την προσφορά της όσο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον Όσιμεν έχουν δείξει τόσο η Τσέλσι, όσο και η Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ