Ανατροπή δεδομένων με Δώνη: Οι παίκτες της Αλ Γουέχντα τον έπεισαν να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν

Ανατροπή δεδομένων με Δώνη: Οι παίκτες της Αλ Γουέχντα τον έπεισαν να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Γιώργος Δώνης είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα από την Αλ Γουέχντα όμως μεταπείστηκε από τους ποδοσφαιριστές του και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το φινάλε της σεζόν

Ανατροπή δεδομένων με τον Γιώργο Δώνη στην Αλ Γουέχντα. Αμέσως μετά την χθεσινοβραδινή (05/04) αναμέτρηση της ομάδας του με την Αλ Αχλί (1-1) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Saudi Pro League ο 55χρονος τεχνικός προανήγγειλε με συνέντευξη Τύπου την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο σοκ: Άγρια επίθεση σε νεαρό από κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη

Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο εδώ και καιρό και που τον ώθησαν να κατευθυνθεί στην πόρτα της εξόδου, τελικά μεταπείστηκε από τους ποδοσφαιριστές του και έκανε πίσω, για να αποφασίσει να παραμένει στον πάγκο της Αλ Γουέχντα μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, στα τέλη Μαΐου.

Μάλιστα, σε λίγες ημέρες από τώρα θα πάρει μέρος με την ομάδα του στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας που γίνεται με τη μορφή Final-4, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να αντιμετωπίζει την Δευτέρα (08/04) την Αλ Ιτιχάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ