Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η απουσία του Ντάνιελ Ποντένσε, η Λαμία και η Φενέρμπαχτσε που έρχεται...

Ο Ολυμπιακός μετά από την άνετη 3αρα επί του Άρη στο Καραϊσκάκη κοντράρεται την ερχόμενη Κυριακή με τη Λαμία στη Φθιώτιδα για την 4η αγωνιστική των play off της Super League. Οι ερυθρόλευκοι λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο ματς στο Φάληρο με τη Φενέρ, θα κοντραριστούν με τη Λαμία και θέλουν μόνο τρίποντο για να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή.

θέλουν να κάνουν το… καθήκον τους απέναντι στην ομάδα από τη Φθιώτιδα, πριν στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στις αναμετρήσεις με τους Τούρκους. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει τρία διλίμματα για αυτό το παιχνίδι.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές τόσο λόγω Φενέρ, αλλά κυρίως λόγω και των συνεχόμενων παιχνιδιών, αφού ο Ολυμπιακός παίζει κάθε τρεις μέρες περίπου. Το πρώτο μεγάλο δίλημμα του Μεντιλίμπαρ αφορά την επιστροφή του Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο Ρίτσαρντς είχε πολύ θετική παρουσία κόντρα στον Άρη.

Η δεύτερη περίπτωση που εξετάζει για την ενδεκάδα είναι το αν θα χρησιμοποιήσει τον Αντρέ Όρτα, έτσι ώστε να δώσει κάποιες ανάσες σε Τσικίνιο ή Έσε, αλλά και για να βρει ο Πορτογάλος μέσος αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος, με δεδομένο ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι τιμωρημένος στο ματς με τη Λαμία, όσο και στο πρώτο με τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη, ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του και το δίλημμα είναι ο Μασούρας ή ο Ζέλσον Μαρτίνς. Τέλος, είναι πολύ πιθανό ο Βάσκος να προτιμήσει να ξεκινήσει ξανά τον Στέφαν Γιόβετιτς στο νέο ρόλο που έχει πίσω από τον Ελ Κααμπί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ