Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

Ο Ουνάι Έμερι, μετά το φινάλε του ματς να στάθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League - Τι είπε για Τίλεμανς, Μαρτίνες

Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-0 υπέρ της, με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παίξει του χρόνου στο Champions League.

Οι «μπλε» με γκολ του Μαντουέκε στο 62′ και του Γκάλαχερ στο 81′ ισοφάρισαν τους «χωριάτες» που είχαν πάρει κεφάλι με το αυτογκόλ του Κουκουρέγια στο 4′ και το το γκολ του Ρότζερς τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης, προκειμένου οι παίκτες τους να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League (02/05, 22:00).

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την ισοπαλία σκεφτόμαστε τώρα την Πέμπτη και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα είναι δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες, λέγοντας: «Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ