Η Μαρσέιγ προσφέρει στον Μπαλοτέλι το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία της

Η Μαρσέιγ προσφέρει στον Μπαλοτέλι το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία της

Η Μαρσέιγ θέλει διακαώς τον Μάριο Μπαλοτέλι για να αντικαταστήσει τον (προς αποχώρηση) Κώστα Μήτρογλου και ετοιμάζεται να κάνει τον Ιταλό φορ τον πιο υψηλόμισθο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξακολουθεί να αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μαρσέιγ για την κορυφή της επίθεσης, την ώρα που ο Ιταλός επιθετικός δεν έδωσε το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Νις εν όψει της νέας σεζόν και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Νίκαιας. Οι Μασσαλοί έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον 27χρονο, τον οποίο προορίζουν για αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου, ενώ η πρόταση που του έχουν καταθέσει θα τον χρίσει τον πιο υψηλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου!

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, παρά το γεγονός ότι παρευρέθηκε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Μαρσέιγ την Τρίτη (03/07). Ο Ρούντι Γκαρθία αρχικά είχε ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχα του 31χρονου, ωστόσο εντέλει φαίνεται πως έχει επιλεχθεί ο Μπαλοτέλι, του οποίου το αγωνιστικό στιλ είναι παρεμφερές με του Μήτρογλου.

Την περασμένη σεζόν ο Μπαλοτέλι πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις και πέτυχε 26 γκολ, αποτελώντας έναν εκ των καλύτερων επιθετικών της Ligue 1. Όσο για τον Μήτρογλου, αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ανέβασε σημαντικά την απόδοσή του, με συνέπεια ο περίγυρος των Μασσαλών να βρίσκεται σε διχασμό με την περίπτωσή του. Για εκείνον έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Μπεσίκτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ