Μπουφόν : «Ήρθα στην Παρί με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού»

Μπουφόν : «Ήρθα στην Παρί με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού»

Ο Τζιανλούιτζι Μπουφόν πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν-Ζερμέν. Εμφανίστηκε ορεξάτος και τόνισε πως έχει να προσφέρει κι άλλα πράγματα στο άθλημα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (09/07) πραγματοποιήθηκε από την Παρί Σεν-Ζερμέν η παρουσίαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, λίγο μετά την πρώτη προπόνησή του. Ο πολύπειρος Ιταλός τερματοφύλακας εμφανίστηκε ορεξάτος στις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για «ενθουσιασμό μικρού παιδιού», ενώ σχολίασε το γεγονός ότι για πρώτη φορά προπονείται ακούγοντας μία νέα γλώσσα. Επισήμανε, δε, ότι παρότι βρίσκεται στα 40 χρόνια του, εξακολουθεί να έχει πράγματα να προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθα στο Παρίσι με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού. Έχω τρομερή ενέργεια σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Πάντα αναζητούσα νέες προκλήσεις. Σήμερα είχα την πρώτη προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες μου. Είναι περίεργο, αλλά και ευχάριστο να προπονούμαι για πρώτη φορά ακούγοντας μία νέα γλώσσα. Νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι ακόμη στο ποδόσφαιρο. Αυτή η νέα πρόκληση μπορεί να με κάνει να προοδεύσω τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Υπάρχει η πίεση για αποτελέσματα, αλλά η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή για εμένα.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα, πουθενά δεν πήρα εγγύηση ότι θα είμαι το νούμερο ένα. Το κέρδισα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Η Παρί Σεν-Ζερμέν ήταν η ομάδα που παρακολούθησα πιθανώς περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια, γιατί ήθελα να δω που μπορεί να φτάσει το πρότζεκτ της. Υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία, αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να κάνει πράξη όλα αυτά τα σχέδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ