Αμερικανικό fund απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μπορντό

Αμερικανικό fund απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μπορντό

Το αμερικανικό επενδυτικό fund GACP απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπορντό και έχει στόχο να ανεβάσει επίπεδο τους Γιρονδίνους

Μετά το «μπάσιμο» του fund από το Κατάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και το Γαλλικό ποδόσφαιρο, το Σαμπιονά έχει κερδίσει σε αίγλη με τους παίχτες που αγοράζουν οι Παριζιάνοι, αλλά ταυτόχρονα το ενδιαφέρον έχει χαθεί, όσον αφορά τον πρωταθλητή.

Η ομάδα που έχει φτιάξει η Παρί είναι εκτός συναγωνισμού και παίρνει τον τίτλο εύκολα. Ακόμα και τα λεφτά που έχει ρίξει στη Μονακό ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μοιάζουν ψίχουλα μπροστά στα «πετροδόλαρα» που έχει σπαταλήσει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ομάδες σαν τη Μπορντό πλέον βρίσκονται πολύ μακριά από το να θεωρούνται διεκδικητές εγχώριων τίτλων.

Η Μπορντό όμως τώρα όμως άλλαξε ιδιοκτησία. Το αμερικανικό επενδυτικό fund GACP απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μπορντό, δίνοντας 70 εκατ. ευρώ. Σκοπός τους είναι να επενδυθούν στην ομάδα 80 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα 3 χρόνια για να επιστρέψουν οι Γιρονδίνοι στις τοπ ομάδες της Γαλλίας.
Το σίγουρο είναι ότι με την είσοδο και των Αμερικανών, το Γαλλικό Πρωτάθλημα θα βελτιωθεί κι άλλο και ίσως η Μπορντό να γίνει το αντίπαλο δέος της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ