Απέρριψε την πρόταση της Μπορντό ο Ανρί

Απέρριψε την πρόταση της Μπορντό ο Ανρί

Ο Τιερί Ανρί δεν θα αναλάβει την Μπορντό, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης των γιρονδίνων.

Ο Τιερί Ανρί απέρριψε την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπορντό. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Sky Sports, ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός ζήτησε να σκεφτεί την πρόταση μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα (27/8) ενημέρωσε τους γιρονδίνους για την απόφασή του.

Σύμφωνα με πηγές του Sky, τον Ανρί ανησυχούσε η διαθεσιμότητα κεφαλαίων και η ασάφεια γύρω από την ιδιοκτησία του συλλόγου της Ligue 1, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς με την επενδυτική εταιρεία «General American Capital Partners» που εδρεύει στο Μαϊάμι. Το Sky Sports αναφέρει ακόμη ότι οι άνθρωποι της Μπορντό θα στρέψουν τώρα την προσοχή τους στην περίπτωση του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας και της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοικούντες την Μπορντό απέπεμψαν πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή» τον γαλλικό σύλλογο, μετά την παραχώρηση του Γκαετάν Λαμπόρντ στη Μονπελιέ, χωρίς ο Ουρουγουανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ να το γνωρίζει.

Ο Ανρί ήταν βοηθός του τεχνικού της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ