Σίγκθορσον: «Δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Σίγκθορσον: «Δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Ναντ δήλωσε ότι ο Ισλανδός στράικερ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ζητώντας περισσότερα χρήματα, με τον διεθνή φορ να απαντάει ότι ουδέποτε δέχθηκε πρόταση από τους Πράσινους.

Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον ήταν ένας από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης για τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της Ναντ, Βάλντεμαρ Κίτα, μάλιστα να αποκαλύπτει ότι οι Πράσινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ισλανδό επιθετικό, ο οποίος όμως την απέρριψε, ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Την Πέμπτη ο Σίγκθορσον απάντησε στις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της γαλλικής ομάδας και τόνισε ότι ουδέποτε δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τη δεδομένη στιγμή αυτό που μετράει περισσότερο γι’ αυτόν είναι να μπει στο γήπεδο και να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η πραγματικότητα είναι πως ποτέ δεν έκανε για μένα πρόταση ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για μένα. Δεν ήταν το βασικό μου θέμα τα χρήματα αλλά το να παίξω και πάλι και να αποδείξω πως ‘’ζω’’. Πάντα προσπαθώ να αξιολογήσω τα δεδομένα που έχω και από ποδοσφαιρική άποψη και όχι μόνο με βάση τα χρήματα. Αυτό που μετράει περισσότερο για μένα αυτή την στιγμή είναι να μπω στο γήπεδο και να παίξω ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ