Γκαρσιά για Μήτρογλου : «Πάντα είχε αυτοπεποίθηση, ακόμα και όταν του ασκούσαν κριτική»

Γκαρσιά για Μήτρογλου : «Πάντα είχε αυτοπεποίθηση, ακόμα και όταν του ασκούσαν κριτική»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρουντί Γκαρσιά, σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και την αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζει τον Έλληνα φορ.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της Ligue 1, ο Ρούντι Γκαρσία σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, τονίζοντας τη διαφορά που παρατηρείται λόγω του ότι ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας του, και επισήμανε την αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζει τον Έλληνα επιθετικό.

«Πάντα είχε αυτοπεποίθηση, ακόμα και όταν του ασκούσαν κριτική. Ήρθε τραυματίας πέρυσι. Τώρα έκανε σωστή προετοιμασία και όλα θα είναι διαφορετικά»  είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την καλή εμφάνιση του 30χρονου κόντρα στη Μονακό, απαντώντας πως «εμάς δεν μας εκπλήσσει, γιατί βλέπουμε στην προπόνηση τι κάνει».

Ο Μήτρογλου ανήκει στην ομάδα της Μασσαλίας από το καλοκαίρι του 2017. Έκτοτε έχει δεχθεί έντονη αρνητική κριτική, λόγω του κακού ξεκινήματός του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ανέβασε σημαντικά την απόδοσή του, όμως παρά το αυτό, η Μαρσέιγ φερόταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με μεταγραφή κατά τη θερινή περίοδο, λαμβάνοντας υπόψη και το ενδιαφέρον των Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ. Εντέλει παρέμεινε στη γαλλική ομάδα και έχει ξεκινήσει δυναμικά στη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ