Θέλει και η Παρί τον Άλεξ Σάντρο

Θέλει και η Παρί τον Άλεξ Σάντρο

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο.

Ο Άλεξ Σάντρο φαίνεται πως παρά το γεγονός πως υπολογίζεται κανονικά από τη Γιουβέντους θα αποχωρήσει σύντομα καθώς έχει προσελκύσει ήδη το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ζοσέ Μουρίνιο. Πέρα όμως από τους κόκκινους διαβόλους ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι θέλουν να αποκτήσουν ακόμα έναν ακραίο μπακ και η περίπτωση του Σάντρο αρέσει στον Τόμας Τουχέλ, όμως δεν πρόκειται να γίνει κάτοικος Παρισιού εύκολα, διότι έχει συμβόλαιο με τη Γηραιά Κυρία για ακόμη δύο χρόνια. Ο ίδιος μιλώντας στο Sky Sports τόνισε πως δεν του έχει γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο κι άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Ποτέ δε σκέφτηκα να φύγω από τη Γιουβέντους, αλλά ακόμα δεν έχω πρόταση ανανέωσης. Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και είμαι συγκεντρωμένος. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

Τη φετινή σεζόν έχει επιλεχθεί βασικός σε κάθε επίσημο παιχνίδι από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τη Γιουβέντους να έχει το απόλυτο σε 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ