Ζαρντίμ : «Ευγνώμων και υπερήφανος που ήμουν προπονητής της Μονακό»

Ζαρντίμ : «Ευγνώμων και υπερήφανος που ήμουν προπονητής της Μονακό»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε υπερήφανος και ευγνώμων που βρέθηκε στον πάγκο της Μονακό για τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μονακό μετά από τέσσερα χρόνια με τις δύο πλευρές να χωρίζουν με έναν φιλικό τρόπο.

Ο Πορτογάλος προπονητής στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι είναι υπερήφανος που δούλεψε στους Μονεγάσκους και ότι κατάφερε στην τετραετή πορεία του με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

«Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που ήμουν προπονητής της Μονακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έκανα ό,τι μπορούσα και δούλεψα με μεγάλο ενθουσιασμό. Ενωμένοι πετύχαμε μεγάλες νίκες και οι αναμνήσεις θα με συνοδεύουν για πάντα. Πάμε Μονακό!», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά της διοίκησης ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Βαντίμ Βασίλιεφ δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τον απέραντο σεβασμό μου στον Λεονάρντο, αλλά και την εκτίμησή μου για τη δουλειά που έχει κάνει. Η μεγάλη επιτυχία που είχε στη Μονακό μαζί του, την έκανε ευρωπαϊκό ορόσημο. Τα χρόνια που ήταν στον πάγκο της ομάδας μας ήταν από τα καλύτερα της ιστορίας μας. Ο Λεονάρντο θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της Μονακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ