«Σκάει» 80 εκατ. ευρώ για Κρόος η Παρί

«Σκάει» 80 εκατ. ευρώ για Κρόος η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Τόνι Κρόος και ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 80 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει να ενισχυθεί στον χώρο του κέντρου, καθώς η παραμονή του Ραμπιό μοιάζει αβέβαιη με τον Γάλλο μέσο να μην έχει υπογράψει ακόμα επέκταση συμβολαίου.

Η γαλλική ομάδα δεν έχει ανανεώσει με τον Ραμπιό και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη οι πρωταθλητές Γαλλίας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Τόνις Κρόος διότι το ενδιαφέρον έγινε επίσημο από την Παρί, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 80 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για τον Γερμανό μέσο.

Ο Κρόος δεν είναι ευχαριστημένος στη βασίλισσα και είναι ανάμεσα στους παίκτες που σκέφτονται να φύγουν, καθώς είναι προβληματισμένος με την κατάσταση στους μερένχες. Η Παρί φέρεται να προσφέρει το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για τον Κροος και παρόλο που η Premier League είναι ο προορισμός που θα ήθελε ο Γερμανός η γαλλική ομάδα πλησιάζει τα θέλω του. Απομένει να δούμε αν θα δεχτεί την πρόταση της Παρί η Ρεάλ αλλά κι αν τα βρουν με τον παίκτη οι Παριζιάνοι στους οικονομικούς όρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ