Ναντ – Γκινγκάμπ 5-0

Ναντ – Γκινγκάμπ 5-0

Χάρις σε ένα δεύτερο ημίχρονο φωτιά, η Ναντ διέλυσε με 5-0 την Γκινγκάμπ, ενώ νικήτρια με 4-3 αναδείχθηκε η Σεντ Ετιέν, έπειτα από ένα απίστευτο παιχνίδι με την Ανζέ

Ναντ – Γκινγκάμπ 5-0

Δίχως πολλές φάσεις κύλησε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο στη Νάντη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμιλιάνο Σαλά, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Τραορέ. Η Ναντ είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ώσπου στο 62′ ξεκίνησε η βροχή των γκολ.

Πρώτα ο Ρονζιέ σκόραρε από κοντινή απόσταση, κάνοντας το 2-0, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τουρέ εξαπέλυσε μία βολίδα, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 78′ ήταν η σειρά του Τζιρότο να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, καθώς σκόραρε με πολύ ωραίο σουτ για το 4-0. Στο 84′ ο Σαλά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους, που έφτασαν τους 15 βαθμούς και την 10η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 7 βαθμούς και την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σεντ Ετιέν – Ανζέ 4-3

Τρομερό παιχνίδι στο Σεντ Ετιέν, με τις άμυνες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να πηγαίνουν… περίπατο. Στο 24′ ο Πάβλοβιτς έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας από κοντινή απόσταση, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ντιονί με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Σεντ Ετιέν θα πάρει προβάδισμα στο σκορ (2-1) με κεφαλιά του Ντεμπουσί, έπειτα από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι στο τρίτο και τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τετ.

Ο ίδιος παίκτη θα δώσει προβάδισμα στην Γκινγκάμπ στο 71ο λεπτό, ωστόσο το αυτογκόλ του Μανσέ στο 73′ θα φέρει εκ νέου ισορροπία (3-3) στον αγώνα. Χρυσός σκόρερ για την Σεντ Ετιέν ο Ρεμί Καμπελά, ο οποίος στο 90, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ανζε και ψύχραιμα σούταρε για το τελικό 4-3.

Με αυτή τη νίκη, η Σεντ Ετιέν ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς, ενώ η Ανζέ βρίσκεται στην 15η θέση με 12 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ